Heba-shelter.no

Hva er klokka i Thailand? En hjelpende Guide om Thailand sin Tidssone

Hva er klokka i Thailand? En veiledning gjennom tidssonene

En verdensborger eller en eventyrer er alle sammen bundet av den universelle rytmen av tid.
Hva er klokka i Thailand? En hjelpende Guide om Thailand sin Tidssone

Hva skal du vite om Thailand

Thailand, også kjent som smilets land, er en pulserende blanding av historiske og moderne sider. Det magiske landet er kjent for sin rike kultur, deilige street food og idylliske strender. Men når du planlegger søramerikaturen din, er det viktig å ikke glemme tidssonene!

Thailand sin tidssone, skiller den seg fra Norge?

Ja, det gjør den absolutt! Norsk tid er vanligvis 6 timer bak Thailand i vintertid, men bare 5 timer bak i sommertid. Thailand opererer på Indochina Time (ICT), som er 7 timer foran Coordinated Universal Time (UTC+7). Det gjelder hele året, ettersom Thailand ikke praktiserer sommertid.

Hvordan kan jeg vite hva klokka er i Thailand nå?

Flere digitale verktøy har gjort det enkelt for oss å få nøyaktig og umiddelbare svar på hva er klokka i Thailand nå?. Du kan til og med sette klokken på telefonen din til å vise Thailand tid, slik at du alltid vet hva klokken er der!

Jetlag og tidssone endringer: Hvordan håndtere dem?

Jetlag er vanligvis verre når man flyr østover, mot solen. Noen gode tips for å minske effekten er å prøve å justere deg til Thailands tidsplan før avreise, holde deg hydrert og få mye søvn under flyreisen.

Konklusjon: er tiden på din side i Thailand?

Med den rette forberedelsen, skal du være fullt utstyrt til å takle endring i tidssone og nyte alt Thailand har å tilby. Husk, når du sjekker tiden hjemme, forestill deg den vakre soloppgangen eller solnedgangen du kommer til å se i Thailand.

Del artikkelen min

Facebook
Twitter
Pinterest

Les mer!